ukr
русский

Три квітки, які здатні привернути удачу в дім

Владислав Москаленко

Небесні квіти
Квіти, які змінюють життя на краще. Джерело: Pexels.com

Квіти, які багато хто вважає просто візуальною насолодою, мають потужну здатність притягувати удачу та позитивну енергію. UAportal дізнався про те, що для цього потрібно ретельно підбирати рослини.

Китайська троянда

Китайська троянда, також відома як гібіскус, є найбільш енергетично потужною квіткою. Діючи як чудовий магніт для удачі, ця квітка має дивовижну здатність приносити мир і гармонію в домівку. Крім того, китайська троянда наділяє свого власника силою, вселяючи впевненість і привабливість.

Читайте також: Кому не можна дарувати годинник та чому: значення забобону

Незважаючи на її надзвичайні якості, з цією квіткою слід бути обережними. Китайська троянда, яку називають "квіткою смерті", вимагає ретельного догляду. Будь-які ознаки осипання листя вважаються вкрай несприятливими.

Герань

Ще одна квітка, просякнута позитивною енергією, – герань. Завдяки своєму потенціалу приносити удачу і фінансові прибутки, ця квітка добре підходить для кухні та спальні.

Бегонія

Бегонія може привернути позитивну енергію і принести радісні новини. Придбання цієї квітки призведе до поліпшення матеріального становища і прискореного вирішення складних питань. Окрім грошового впливу, бегонія ефективно позбавляє домівку від негативу, створюючи атмосферу спокою та затишку.

Нагадаємо, UAportal розповідає про найбільш поширені забобони та заборони, які існують в українському побуті та сімейному житті.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!