ukr
русский

Три пари знаків зодіаку, які мають божевільні стосунки

Марина Грамович

Три пари знаків зодіаку, які мають божевільні стосунки
Які знаки можуть мати репутацію божевільного. Джерело: Freepik

Під час пошуку ідеальної пари зазвичай люди намагаються знайти довгоочікувану гармонію у стосунках. Проте нерідко люди вважають, що рецепт ідеального побачення записаний у зірках.

Тому не дивно, що згідно з проведеним дослідженням, 25 % шукачів нових стосунків звертають пильну увагу на знак зодіаку потенційного партнера. Про те, що одні знаки більш бажані, ніж інші і якого чоловіка жінки найбільше бояться в пошуках кохання йдеться у матеріалі Kobieta.WP.

Читайте також: Три знаки зодіаку, які знають еліксир молодості

Овен

Чоловіки цього знаку мають вибухову репутацію, адже вони запальні і імпульсивні, тому до знайомств з ними ставляться з обережністю. Щоправда, цей знак не має репутації романтичного коханця, а як справжній представник стихії Вогню він може здатися запальним і нетерплячим. Адже ці чоловіки діють швидко й імпульсивно, а також уперто, що робить їх непростим партнером. Крім того, люди, народжені під цим знаком, надзвичайно чесні і завжди говорять вголос те, що думають, що, ймовірно, не полегшує романтичні стосунки, адже на цьому етапі більш бажані компліменти та солодка брехня.

Стрільці і Леви

Ці знаки зодіаку – яскраві представники Вогню, причому чоловіки, народжені під знаком Стрільця, зазвичай вважаються безтурботними і не дуже стурбованими матеріальними питаннями. Кредо їхнього життя - що "легко прийшло, легко пішло". Водночас зодіакальні Леви, навпаки, користуються заслуженою репутацією божевільних, а також можуть бути вкрай деспотичними. Це призводить до того, що вони завжди хочуть вирішувати все, а зараз уже не ті часи. Тому й не дивно, що дами не хочуть зустрічатися з тираном.

Риби та Водолій

Астрологи зауважують, що жінки, для яких знак Зодіаку відіграє важливу роль, найчастіше зустрічаються саме з представниками цих знаків. Пояснення цьому досить проте, адже ці знаки вважаються найбільш чутливими, чуйними, романтичними і спокійними. Виявляється, що Риби забезпечують розваги на найвищому рівні, а з Водолієм можна цікаво обговорити будь-яку тему. Тому не має нічого дивного у тому, що жінки також дуже охоче вибирають собі партнерів з одним знаком зодіаку. Крім того, у цих знаків зодіаку також багато спільних рис характеру, що полегшить життя не тільки на початку знайомства.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи розповіли про знаки зодіаків, які обожнюють працювати.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!