ukr
русский

Трьом знакам зодіаку посміхнеться Імператриця: гороскоп на картах Таро на літо

Марина Грамович

Гороскоп на картах Таро
Гороскоп для Скорпіонів, Стрільців та Козорогів. Джерело: UAportal

UAportal підготував гороскоп на картах Таро на літо для Скорпіона, Стрільця та Козорога. Ці знаки зодіаку можуть розраховувати на активізацію творчої енергії, посилення свого дбайливого боку та відчуття достатку у різних аспектах свого життя під впливом карти "Імператриця".

Скорпіон

Карта Імператриця приносить родючість, вирощування та достаток. Вона говорить про творчість та радість природи. Влітку Скорпіони виявляться глибоко пов'язаними зі своєю творчою стороною.

Це час для художніх починань та самовираження за допомогою різних засобів. Імператриця заохочує звертатися до інтуїції та довіряти інстинктам. Прийміть позитивну енергію довкола.

Стрілець

Для Стрільців карта Імператриця також символізує родючість, виховання та достаток. Влітку Стрільці відчують приплив творчої енергії. Це час для пошуку нових хобі, занять мистецтвом та прийняття свого внутрішнього "я".

Читайте також: Три знаки зодіаку повернуть колишні відносини: гороскоп на літо

Імператриця нагадує знаходити радість у простих речах та цінувати красу природи. Будьте відкриті до нових вражень та дайте волю творчим здібностям.

Козоріг

Карта Імператриця має те саме значення для Козорогів – родючість, турбота та достаток. Влітку Козороги відчують потяг до створення гармонійного та сприятливого середовища. Це час зосередитися на відносинах як особистих, так і професійних.

Імператриця заохочує розвивати почуття достатку та довіряти природній течії життя. Прийміть цілющу сторону і дозвольте їй вести до створення повноцінного та процвітаючого майбутнього.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали два найзліші знаки зодіаку, які здатні на страшну помсту.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!