ukr
русский

Трьом знакам зодіаку слід звернути увагу на гроші

Марина Грамович

Трьом знакам зодіаку слід звернути увагу на гроші
Трьом знакам зодіаку слід звернути увагу на гроші

UAportal підготував гороскоп на 29 травня – 4 червня для Лева, Терезів та Скорпіона. Цим знакам не слід витрачатися, інакше можна втратити всі гроші.

Лев

Оскільки Сатурн знаходиться у Леві, на цьому тижні ви можете мати справу з деякими фінансовими проблемами. Можливо, вам доведеться переглянути свій бюджет та звички, щоб не допустити перевитрати коштів. Однак не дозволяйте цьому засмучувати вас, оскільки працьовитість та наполегливість зрештою призведуть до фінансової стабільності.

Читайте також: Три знаки зодіаку зможуть відпочити в червні

Терези

Нептун у Терезах може призвести до кількох несподіваних витрат цього тижня. Хоча це може завдати удару по вашому гаманцю, не засмучуйтеся. Ваша фінансова інтуїція підкаже правильне рішення для інвестицій, і незабаром ваші фінанси повернуться до потрібної колії.

Скорпіон

Плутон у Скорпіоні принесе вам фінансове зростання та успіх цього тижня. Ви можете отримати несподіваний грошовий прибуток і це ідеальний час для великих інвестицій, про які ви давно подумували. Однак не допускайте надмірних витрат і не забувайте відкладати кошти на чорний день.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали два найзліші знаки зодіаку, які здатні на страшну помсту.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!