ukr
русский

Трьом знакам зодіаку слід готуватися до насиченого спілкування на вихідних

Владислав Москаленко

Трьом знакам зодіаку слід готуватися до насиченого спілкування на вихідних
Трьом знакам зодіаку слід готуватися до насиченого спілкування на вихідних

UAportal підготував гороскоп на 27-28 травня для Скорпіона, Козерога та Риб. У ці вихідні зірки сприятимуть спілкуванню та самовираженню.

Скорпіон

Оскільки Плутон знаходиться в Скорпіоні, ці вихідні дадуть Скорпіонам можливість висловити свої найпотаємніші почуття та думки. Однак слід виявити обережність і не розкривати надто багато і надто рано.

Ретельно вибирайте слова, оскільки вони можуть вплинути на ваші відносини. Чесне та пряме спілкування сприятиме довірі та зміцненню ваших зв'язків із близькими людьми.

Козеріг

Оскільки Місяць знаходиться в Козерогові, у ці вихідні спілкування може бути не таким природним для вас. Однак це чудова можливість попрацювати над самовираженням та поділитися своїми думками з оточуючими.

Читайте також: Три знаки зодіаку чекають на подорож у травні

Уникайте придушення своїх емоцій, оскільки це може призвести до непорозуміння та конфліктів. Практикуйте активне слухання та вдумливо вибирайте слова, щоб ефективно донести свою думку.

Риби

Південний вузол у Рибах дає Рибам можливість заглибитись у творчість та впевнено викладати свої ідеї. Ці вихідні – ідеальний час, щоб поділитися зі світом своїми художніми талантами, чи то письменством, живописом чи музикою.

Ваша інтуїція та емпатичні здібності допоможуть вам зрозуміти інших та ефективно передати свої думки та почуття.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали два найзліші знаки зодіаку, які здатні на страшну помсту.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!