ukr
русский

Трьом знакам зодіаку потрібно готуватися до впливу ретроградних планет: Гороскоп на жовтень

Марина Грамович

Пріоритетність спілкування, турботи про себе та інтуїції під час ретроградного впливу
Пріоритетність спілкування, турботи про себе та інтуїції під час ретроградного впливу. Джерело: pixabay

Uaportal розкриває цінну інформацію про вплив ретроградних планет Нептуна, Юпітера та Сатурна на Близнюків, Терезів та Риб у жовтні. Дізнайтеся, як спілкування, турбота про себе та інтуїція відіграють вирішальну роль у їхньому житті.

Близнюки

Ретроградні планети Нептун, Юпітер і Сатурн значно впливають на ваш знак зодіаку. Цей вплив може призвести до плутанини та невизначеності з приводу майбутніх планів. Рекомендується не розпочинати нові проєкти у цей час. Довіряйте своїм інстинктам і покладайтеся на свій інтелект, щоб приймати правильні рішення.

Читайте також: Ці три знаки зроблять прорив у психологічному зростанні: Гороскоп на жовтень

Терези

Ретроградні планети Нептун, Юпітер і Сатурн дуже впливають на ваш знак. Ці планетарні рухи можуть призвести до проблем у відносинах та партнерстві. Подумайте про свої емоційні потреби та постарайтеся знайти баланс між особистими бажаннями та потребами оточуючих.

Риби

Ретроградні планети Нептун, Юпітер та Сатурн впливатимуть на ваш знак. Ви можете почуватися емоційно пригніченими та вразливими через ці космічні дії. Приділіть пріоритет турботі про себе та виділіть час для перезаряджання. Довіряйте своїй інтуїції та прислухайтеся до своїх снів та внутрішнього голосу.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали два найзліші знаки зодіаку, які здатні на страшну помсту.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!