ukr
русский

Топ п'ять видатних футболістів, які залишили слід в історії

Владислав Москаленко

Розкриття сутності легендарних гравців
Популярні футбольні гравці. Джерело: pexels

UAportal підготував підбірку видатних гравців, які залишили незабутній слід в історії футболу. Дізнайтеся про найпопулярніших з них та про їхні досягнення у спорті.

Ліонель Мессі

Ліонель Мессі вважається одним з найвидатніших футболістів. Більшу частину своєї кар'єри він провів у "Барселоні", завоювавши численні нагороди, в тому числі "Золотий м'яч" ФІФА. Винятковий ігровий стиль закріпили за ним статус футбольної ікони.

Легенда футболу Мессі
Ліонель Мессі. Джерело: instagram.com/leomessi/

Кріштіану Роналду

Неймовірна атлетика та майстерність Кріштіану Роналду зробили його найвідомішою фігурою у світі футболу. Він досяг успіху у складі кількох провідних клубів, включаючи "Манчестер Юнайтед", "Реал Мадрид" і "Ювентус", завоювавши численні нагороди та командні трофеї.

Читайте також: Покинув школу заради кар'єри: що ще відомо про Даміано Давіда

Легенда футболу Роналду
Кріштіану Роналду. Джерело: instagram.com/cristiano/

Неймар

Неймар – бразильський футбольний талант, відомий своїми блискучими навичками, креативністю та чуттям на полі. Він грав за такі топ-клуби, як "Барселона" та "Парі Сен-Жермен" та зарекомендував себе як цінного гравця для своїх команд.

Легенда футболу Неймар
Неймар. Джерело: instagram.com/neymarjr/

Кіліан Мбаппе

У юному віці Кіліан Мбаппе вже продемонстрував величезний талант і майстерність на футбольному полі. Будучи ключовим гравцем як "Парі Сен-Жермен", так і національної збірної Франції, Мбаппе продемонстрував величезний потенціал і вже встиг досягти значних успіхів у молодому віці, що робить його однією з найцікавіших персон у спорті.

Легенда футболу Мбаппе
Кіліан Мбаппе. Джерело: instagram.com/k.mbappe/

Кевін Де Брюйне

Кевін Де Брюйне, бельгійський плеймейкер, що відомий своїми винятковими передачами, баченням і здатністю впливати на хід гри. Він був ключовою фігурою як для "Манчестер Сіті", так і для національної збірної Бельгії. Багатогранність де Брюйне виділяє його як ключову фігуру в сучасному футболі.

Легенда футболу Де Брюйне
Кевін Де Брюйне. Джерело: instagram.com/kevindebruyne/

Нагадаємо, багато акторів і співаків вирішуються на пластичні операції, тому що часто для них це необхідність. Ми розповідали, як 7 знаменитих чоловіків, корегували свою зовнішність.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш телеграм канал !