ukr
русский
English

Топ-5 кольорів, що візуально зістарюють: Який одяг не варто одягати

Владислав Москаленко

Кольори одягу
Одяг, яких кольорів зістарює. Джерело: www.pexels.com

Кольори мають потужну силу перетворювати наше бачення навколишнього світу. Деякі з них володіють унікальною здатністю впливати на сприйняття віку людини. Разом з UAportal дізнайтесь, одяг яких кольорів може зістарити.

Чорний

Чорний вважається одним з головних кольорів, які можуть зістарити вас. Він може створювати різкі тіні на обличчі, перебільшуючи дрібні зморшки. Крім того, з віком природний відтінок шкіри світлішає, і носіння всього чорного може знебарвити колір обличчя, роблячи його більш втомленим.

Темно-синій

Темно-синій – ще один колір, який може зістарити. Хоча це класичний колір, він може додати шкірі тьмяності і зробити її менш живою, особливо з віком, коли природний колір тіла світлішає.

Читайте також: Як запобігти появі зморшок: косметологи радять робить це щодня

 

 

Темно-коричневий

Темно-коричневий колір може створити "каламутний" ефект, який зробить шкіру блідою і тьмяною, додаючи зовнішньому вигляду втомленості і віку. Рекомендується носити темно-коричневий як акцентний колір, щоб уникнути цих візуальних ефектів.

Жовтий

Жовтий колір може зробити обличчя блідим і змарнілим, надаючи йому старечого вигляду. Тому бажано використовувати жовтий помірковано або у вигляді аксесуарів, щоб уникнути цього ефекту старіння.

Помаранчевий

Помаранчевий колір може підкреслити нерівномірність тону шкіри. Обирайте більш м'які персикові тони, замість яскраво-помаранчевих.

Нагадаємо, ми вже писали, як доглядати за шкірою після 40.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!