ukr
русский
English

Топ-5 пригодницьких фільмів, які варто передивитися

Владислав Москаленко

Найкращі пригодницькі фільми 2007-2010 років
Добірка пригодницьких фільмів. Джерело: Скрін з офіційного трейлера

UAportal підготував добірку з найкращих пригодницьких фільмів з 2007 по 2010 років. Ці фільми зачаровують глядачів своїми захопливими сюжетами, яскравими персонажами та вражаючими візуальними ефектами.

"Пірати Карибського моря: На краю світу"

Рейтинг IMDb: 7.1/10

Жанр: Пригоди, фентезі, бойовик

Країна виробництва: США

Тривалість: 168 хвилин

Рік: 2007

Головний продюсер: Джеррі Брукгаймер

У "Піратах Карибського моря: На краю світу" капітан Джек Горобець опиняється у пастці в шафці Дейві Джонса. Разом з вірними друзями Віллом Тернером та Елізабет Свон вони долають небезпечні водні простори і стикаються з підступними ворогами, намагаючись врятувати Джека і зберегти свободу піратів.

Читайте також: 8 відомих зіркових закоханих пар на знімальному майданчику

"Індіана Джонс і королівство кришталевого черепа"

Рейтинг IMDb: 6.1/10

Жанр: Бойовик, пригоди

Країна виробництва: США

Тривалість: 122 хвилини

Рік: 2008

Головний продюсер: Френк Маршалл

У фільмі "Індіана Джонс і королівство кришталевого черепа" відомий археолог Індіана Джонс вирушає в подорож, щоб повернути міфічний череп, який володіє неймовірною силою. Разом зі знайомими обличчями та молодим шукачем пригод на ім'я Матт Вільямс, Інді стикається з небезпечними викликами, стародавніми пастками та групою радянських агентів.

"Аватар"

Рейтинг IMDb: 7.8/10

Жанр: Бойовик, пригоди, фентезі

Країна виробництва: США, Великобританія

Тривалість: 162 хвилини

Рік: 2009

Головний продюсер: Джеймс Кемерон

"Аватар" переносить нас у приголомшливий світ Пандори разом із Джейком Саллі, колишнім морським піхотинцем, який став оператором "Аватара". Разом вони мандрують красою неприборканої природи Пандори та зіткненням між людьми і корінними мешканцями планети На'ві.

"Як приборкати дракона"

Рейтинг IMDb: 8.1/10

Жанр: Анімація, бойовик, пригоди

Країна виробництва: США

Тривалість: 98 хвилин

Рік: 2010

Головний продюсер: Бонні Арнольд

Історія "Як приручити дракона" знайомить нас із молодим вікінгом Гикавкою, який мріє стати відомим винищувачем драконів, як і його побратими-вікінги. Однак доля зводить його з пораненим драконом на ім'я Беззубик. Завдяки їхньому несподіваному зв'язку Гикавка засвоює цінні уроки емпатії, хоробрості та розуміння.

"Початок"

Рейтинг IMDb: 8.8/10

Жанр: Бойовик, пригоди, фантастика

Країна виробництва: США

Тривалість: 148 хвилин

Рік: 2010

Головний продюсер: Крістофер Нолан

Фільм "Початок" розповідає про концепцію спільних сновидінь, коли вправні викрадачі проникають у підсвідомість людини, щоб викрасти цінну інформацію. Дом Кобб, досвідчений злодій, зібравши команду, до якої входять Артур, Аріадна, Імс та Юсуф вирушають на різні рівні сновидінь, аби втілити ідею у свідомість впливового бізнесмена Роберта Фішера. Однак, коли місія ускладнюється і загрожує непередбачуваними наслідками, Дом стикається з власними проекціями та особистими демонами.

Нагадаємо, багато акторів і співаків вирішуються на пластичні операції, тому що часто для них це необхідність. Ми розповіли 7 знаменитих чоловіків, корегували свою зовнішність.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш телеграм канал !