ukr
русский

Топ-5 подарунків для мами: оригінальні та незабутні варіанти

Владислав Москаленко

Топ-5 подарунків для мами: оригінальні та незабутні варіанти
Топ-5 подарунків для мами. Джерело: UAportal

Дізнайтеся про незвичайні подарунки, якими можна привітати мам, які є особливими в нашому житті. UAportal підготував цей список, щоб допомогти обрати значимі і незабутні сюрпризи.

Персоналізовані прикраси

Коли справа доходить до пошуку ідеального подарунка для мами, небагато варіантів виділяються. Наше перше місце в топ-5 подарунків для мами посідають іменні ювелірні прикраси, які додають сентиментального відтінку. Незалежно від того, чи це намисто з її ініціалами, чи браслет з камінцем її дня народження, персоналізовані прикраси будуть зберігатися довгі роки.

Подарунковий сертифікат на день у спа-салон

На другому місці у нас подарунковий сертифікат на день у спа-салоні або на масаж. Мами працюють не покладаючи рук і заслуговують на хвилину розслаблення та релаксу. Порадуйте її заспокійливим масажем або днем у спа-салоні – це чудовий спосіб показати свою любов і вдячність.

Читайте також: Продумані та незабутні: як вибрати вдалий подарунок

 

Щира листівка, написана від руки

На третьому місці – щира листівка, написана від руки. У нашу цифрову епоху акт написання вдумливого повідомлення від руки має велике значення. Висловіть свою вдячність за все, що вона робить, і нагадайте їй про особливий зв'язок, який вас поєднує.

Персональний фотоальбом

На четвертому місці – персональний фотоальбом, колекція цінних спогадів. Зберіть ваші улюблені моменти і дбайливо створіть гарний фотоальбом, який вона зможе переглядати, коли забажає. Додайте більше особистого, написавши від руки підписи або кумедні анекдоти, які неодмінно викличуть у неї посмішку на обличчі.

Уроки кулінарії

Ми пропонуємо уроки кулінарії або випічки, які можна подарувати вашій мамі. Якщо ваша мама любить проводити час на кухні, вона буде в захваті від можливості вивчити нові рецепти і техніки під керівництвом професійного шеф-кухаря. Вона не лише незабутньо проведе час під час заняття, але й здобуде цінні навички, які допоможуть їй і надалі розвивати свою пристрасть до кулінарії.

Нагадаємо, подарунки можуть нести у собі не лише радість, а й негативну енергію. Деякі абсолютно безневинні предмети можуть відібрати в людини красу, здоров'я та матеріальні блага. UAportal розповів, які 5 речей краще викреслити зі списку подарунків.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !