ukr
русский
English

Топ-3 речі, без яких не обійтися в подрожі

Владислав Москаленко

Речі в подорожі
Що знадобиться в подорожі. Джерело: UAportal

UAportal підготував ТОП-3 речі, що можуть знадобитися в подорожі. Від пакувальних кубиків, до багаторазових пляшок води – все це може стати в пригоді, поки ви в дорозі.

Пакувальні кубики

Пакувальні кубики – це лайфхак, який дозволяє ефективно розділяти та класифікувати речі у валізі. Така організація позбавляє від необхідності ритися у всій валізі в пошуках певних речей, заощаджуючи ваш дорогоцінний час. Крім того, пакувальні кубики допомагають оптимізувати наявний простір у вашому багажі, стискаючи одяг.

Портативні зарядні пристрої

Залишатися на зв'язку в сучасну цифрову епоху дуже важливо, а портативний зарядний пристрій може стати безцінним помічником під час подорожі. Ці компактні зарядні пристрої забезпечують додатковий заряд акумулятора для смартфонів, планшетів та інших електронних пристроїв.

Незалежно від того, подорожуєте ви транзитом чи досліджуєте нове місце призначення, портативний зарядний пристрій гарантує, що ви зможете залишатися на зв'язку, фіксувати важливі моменти та легко орієнтуватися в просторі. Шукайте портативний зарядний пристрій з декількома USB-портами та великою ємністю акумулятора, щоб задовольнити всі ваші потреби в енергії під час подорожі.

Читайте також: Як правильно спланувати поїздку, щоб нічого не забути: лайфхаки

Використовуйте багаторазові пляшки для води

Під час подорожі, особливо в теплому кліматі або під час фізично інтенсивної діяльності, дуже важливо приділяти увагу водному балансу. Лайфхак полягає у виборі багаторазових пляшок для води замість одноразових пластикових. Таким чином, ви зможете наповнювати свою пляшку у фонтанчиках, кафе або в інших місцях, що не тільки заощадить гроші, але й зменшить кількість пластикових відходів.

Обирайте легку та міцну пляшку для води, яка зручно поміщається в сумку або кріпиться до рюкзака. Деякі пляшки навіть мають вбудовану систему фільтрації, що забезпечує доступ до чистої та безпечної питної води, куди б вас не занесла подорож. Зробіть свою подорож комфортніше, використовуючи багаторазові пляшки для води.

Нагадаємо, UAportal підготував список найкорисніших порад для подорожей, які допоможуть заощадити час, гроші та сили.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !