ukr
русский

Таємниці здійснення бажань за старовинними ритуалами: що варто знати

Владислав Москаленко

Використання старовинних обрядів для досягнення бажань
Як ефективно використовувати старовинні ритуали для досягнення бажань. Джерело: www.pexels.com

Оскільки забобонні вірування оточують нас, певні практики можуть принести нам несподівані результати. UAportal підготував для вас інформацію про народний ритуал, який може сприяти виконанню ваших бажань.

Цей обряд має бути здійснений 20 червня, що збігається з днем літнього сонцестояння. У цей час сила Сонця перебуває в зеніті, а енергія, що пронизує природу, досягає свого апогею. Це поєднання підсилює потенційну реалізацію бажань.

Для проведення ритуалу вам знадобиться невелика свічка, що символізує сяюче Сонце. Крім того, липа та її свіже листя, що символізує родючість, життя, а також має цілющі властивості. Виберіться з дому на відкриту місцевість, наприклад, у поле чи сад, і дійте після того, як стемніє.

Читайте також: Що робити, якщо розсипав сіль і що це означає

Заспокойтеся і зосередьтеся на своєму бажанні. Запаліть свічку або вогонь, щоб візуалізація бажаного результату була якомога яскравішою. Від щирого серця розкажіть про свою мрію, та передайте енергію свого бажання в напрямку Сонця. На завершення простежте за тим, як граціозно дим здіймається до небес.

Цей звичай ефективно допомагає сконцентрувати вашій мрії, активізувати позитивну енергію на шляху до здійснення і слугує каталізатором для досягнення поставленої мети. Однак важливо, щоб ваші наміри були чистими і справжніми, без злоби чи шкідливих планів по відношенню до інших.

Раніше ми писали про те, які прикмети та забобони пов'язані з приходом гостей, та чому люди бажають здоров'я, коли інші люди чхають.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!