ukr
русский

Слова на прощання: як уникнути невдач, виходячи з кладовища

Владислав Москаленко

Висловлюймо повагу померлим
Як виходячи з кладовища, зберегти повагу до минулого і надихнутися на майбутнє. Джерело: Pexels.com

Коли справа доходить до того, щоб покинути кладовище після спілкування з душами померлих, дуже важливо попрощатися з ними правильно, дотримуючись певних вірувань. Віддавати шану нашим померлим близьким і спілкуватися з їхніми душами – звичайна практика. UAportal дізнався, що прощання з померлими вимагає дотримання певних звичаїв, щоб убезпечити себе і запобігти будь-якому потенційному негативному впливу на життя.

Після завершення візиту на кладовище важливо утриматися від використання слова "до побачення" під час прощання. Наші предки свято вірили, що проголошення цієї фрази прискорює возз'єднання з померлим. Натомість прощаючись, рекомендується сказати "прощавай", щоб забезпечити належний відхід.

Читайте також: Як знайти купюру, яка приноситиме гроші

Крім того, необхідно уникати певних дій, які можуть привернути несприятливу енергетику або перенести тягар і скорботу померлого назад у ваш дім. Ніколи не озирайтеся на кладовищі, а також не піддавайтеся спокусі повернутися за забутими речами.

Ці запобіжні заходи вживаються для того, щоб не дати неприємним енергіям причепитися до вас. Навіть якщо ви чуєте, що вас хтось кличе, не рекомендується повертатися.

Нагадаємо, ми вже писали про те, чому не можна самостійно стригтись.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!