ukr
русский
Polski

Жартує над власним прізвищем: Цікаві факти про Джонні Деппа

Марина Грамович

Жартує над власним прізвищем: Цікаві факти про Джонні Деппа
Цікаві факти про Джонні Деппа. Джерело: UAportal

Джонні Депп, знаменитий актор, широко відомий своєю багатогранністю та незабутньою грою. UAportal підготував цікаві факти про цього талановитого чоловіка.

Постійне нагадування

На руці персонажа Джонні Деппа в "Піратах Карибського моря", капітана Джека Горобця, є татуювання. Цікаво, що після завершення зйомок Депп зробив таке саме татуювання. Єдина невелика відмінність полягає в тому, що горобець на справжньому татуюванні летить у протилежному напрямку.

Читайте також: Три "Оскари", інновації та соціальні проблеми: Яке значення Том Круз надав кінематографу

Гра з іменами

З німецької прізвище Депп перекладається як "дурень" або "блазень". Незважаючи на жартівливий підтекст, сам Депп часто приймає цю гумористичну сторону, жартуючи над власним ім'ям.

Життя в русі

Виховання Деппа було позначене частими переїздами. До того часу, як йому виповнилося п'ятнадцять років, його сім'я переїжджала два десятки разів, що сприяло його різноманітному досвіду і здатності до адаптації.

Татуювання актора

Тіло Джоні Деппа прикрашають тринадцять татуювань. Серед них є особливе, що має сентиментальну цінність – малюнок.

Нагадаємо, багато акторів і співаків вирішуються на пластичні операції, тому що часто для них це необхідність. Ми розповідали, як 7 знаменитих чоловіків, корегували свою зовнішність.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш телеграм канал !