ukr
русский
English

Секрети використання гліцерину: корисні поради для дому

Владислав Москаленко

 Нові способи використання гліцерину в побуті
Гліцерин: незамінний помічник у побуті. Джерело: www.istockphoto.com

UAportal підготував невеликий список порад про те, як використовувати гліцерин для різних побутових потреб. Це універсальний і цінний побутовий продукт, що має безліч застосувань, які можуть спростити повсякденні справи.

Натуральний зволожувач

Гліцерин – чудовий природний зволожувач він здатен утримувати вологу. Тому це робить його фантастичним інгредієнтом для зволожуючого крему.

Читайте також: Як вибрати хорошу губку для миття посуду: поради досвідчених господинь

Зробити простий засіб для зволоження легко. Просто змішайте одну частину гліцерину з чотирма частинами води і нанесіть його на шкіру.

Антисептик для рук

Ви можете виготовити домашній дезінфікуючий засіб для рук. Для цього просто розведіть дві частини ізопропілового спирту, одну частину гелю алое вера і кілька крапель гліцерину. Завдяки цьому вмісту, засіб стане більш м'яким для шкіри, але водночас ефективно буде знезаражувати її.

При незначних порізах

 

Завдяки природним протимікробним та противірусним властивостям гліцерин є ідеальним доповненням для мазей від дрібних порізів. Якщо змішати суміш з цього компоненту та алое вера і нанести цю речовину на уражену ділянку, це прискорить загоєння.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, як прасувати речі вдвічі швидше за допомогою фольги.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!