ukr
русский
Polski

Щасливий будинок: коли найкраще робити прибирання

Владислав Москаленко

Як обрати ідеальний день для прибирання
Оптимальні дні для прибирання. Джерело: www.pexels.com

Згідно з народними віруваннями, кожен день має унікальну енергетику, яка може впливати на наше життя. Пам'ятаючи про це, важливо знати, коли прибирати оселю. UAportal зібрав народні прикмети, про те, в які дні наводити порядок не рекомендується, та які є сприятливими.

Коли не можна прибирати

Згідно з народною мудрістю, вважається, що слід уникати прибирання в понеділок, п'ятницю та неділю. Вважається, що ці дні можна ненароком відвернути від дому матеріальне благополуччя і достаток. Крім того, у п'ятницю бажано відчинити всі вікна, щоб впустити свіже повітря і сприятливу енергетику.

Читайте також: 7 ознак, що в будинку багато негативної енергії і як її позбутися

Також рекомендується не міняти постільну білизну в п'ятницю і неділю, щоб зберегти гармонію і щастя в домі. Важливо утриматися від проведення робіт після заходу сонця і на великі церковні свята, такі як Великдень, оскільки вони мають особливу значущість.

Ідеальні дні для наведення порядків

Натомість вівторок вважається найкращим для прибирання. У цей день можна сміливо займатися пранням, прасуванням, підмітанням, миттям вікон. Також середа, четвер і субота підходять для миття підлоги та генерального прибирання загалом.

Важливо пам'ятати, що чистота – це не лише видалення бруду, але й утилізація зламаних чи зіпсованих речей. Такий цілісний підхід до процесу прибирання забезпечує всебічне покращення благополуччя членів сім'ї.

Раніше ми писали про ще один цікавий китайський лайфхак, який допоможе легко позбутись пилу в квартирі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!