ukr
русский
Polski
English

Realme випустить новий смартфон: Його характеристики

Марина Грамович

Realme випустить новий смартфон: Його характеристики
Realme 12 Pro+. Джерело: gagadget.com

Компанія Realme планує випустити новий смартфон Realme 12 Pro+ на початку 2024 року. Очікується, що його офіційна презентація відбудеться наприкінці січня або в лютому. Флагманський смартфон буде оснащений надійним чіпом Snapdragon 7s Gen 2 для забезпечення безперебійної роботи. UAportal розповідає про характеристики пристрою.

Читайте також: Компанія, що змінила інтернет: Топ-5 фактів про Google

Процесор

Процесор Snapdragon 7s Gen 2 є передовим 4-нанометровим SoC (система на кристалі). Він може похвалитися потужною конфігурацією, що містить чотири ядра Cortex A78 з тактовою частотою 2,4 ГГц, а також чотири ядра Cortex A55, здатні досягати максимальної частоти 1,95 ГГц. Поряд з цими вражаючими можливостями процесора, Realme 12 Pro+ буде оснащений графічним процесором Adreno 710.

Камера

Крім того, очікується, що Realme 12 Pro+ запропонує вражаючу камеру для створення приголомшливих фотографій. Зокрема, смартфон буде оснащений перископним сенсором, який забезпечує 3- або 5-кратний зум, дозволяючи користувачам наблизитися до бажаного об'єкта зйомки без жодних втрат у якості зображення.

Поєднання потужного апаратного забезпечення та інноваційних функцій камери свідчить про те, що цей пристрій створений для того, щоб забезпечити найкращі враження від користування смартфоном.

Раніше, ми писали найдієвіші поради, які допоможуть пришвидшити роботу старих ПК, ноутбуків та смартфонів.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!