ukr
русский

Розбилося дзеркало: Що це означає та до чого може привести

Владислав Москаленко

Розбилося дзеркало: Що це означає та до чого може привести
Що означає розбите дзеркало. Джерело: Pexels

Уявлення про те, що дзеркала відображають не лише зовнішність, а й глибини душі, здавна вкоренилося в наших віруваннях. Тому розбите дзеркало часто має негативне значення, символізуючи неприємності або нещастя. UAportal розповів, що важливо заглибитися в істинне значення і знайти способи відвернути негатив.

Значення розбитого дзеркала залежить від причинно-наслідкових зв'язків та обставин, що його оточують. Іноді це може статися просто як нещасний випадок або неприємна подія, яка не має глибокого впливу на життя людини. В іншому разі це може слугувати попередженням про значні життєві зміни, як позитивні, так і негативні.

Читайте також: Що робити, якщо розсипав сіль і що це означає

Крім того, розбите дзеркало може вказувати на внутрішні конфлікти, незадоволеність або особистісні кризи. Це може навіть сигналізувати про необхідність самоаналізу і бажання прийняти нові рішення або дії.

Як поводитися з розбитим дзеркалом

Опинившись перед розбитим дзеркалом, не варто панікувати чи впадати у відчай. Існують методи, які дозволяють нейтралізувати або пом'якшити негативні наслідки цієї прикмети.

В першу чергу утримайтеся від того, щоб дивитися в розбите дзеркало або торкатися осколків голими руками. Обережно зберіть осколки дзеркала та покладіть їх у пакет або коробку. Утилізуйте їх належним чином у сміттєвий бак або спеціально відведений для цього контейнер.

Потім потрібно використати три свічки – білу, червону та зелену, і запалити їх на місці, де розбилося дзеркало. Посипте це місце дрібкою солі під час проведення ритуалу. Ретельно промийте руки під проточною водою, свідомо не зациклюючись на тому, що сталося.

Раніше ми писали про те, які прикмети та забобони пов'язані з приходом гостей, та чому люди бажають здоров'я, коли інші люди чхають.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!