ukr
русский

П'ять цікавих фактів з життя Денієла Редкліффа

Владислав Москаленко

Цікаві факти з життя Деніела Редкліффа
Цікаві факти про Денієла Редкліффа. Джерело: Freepik

UAportal підготував факти з біографії всесвітньовідомого актора – Денієла Редкліффа. Він став популярним завдяки ролі у фільмі "Гаррі Поттер".

Ранній акторський дебют

Він народився 23 липня 1989 року в Фулхемі (Західний Лондон). Редкліфф має зв'язок з індустрією розваг. Його батько – літературний агент, а мати працює кастинг-агентом.

У 1999 році Денієл Редкліфф розпочав свій акторський шлях, зігравши молодого Девіда Копперфілда в екранізації відомого роману.

Читайте також: Покинув школу заради кар'єри: що ще відомо про Даміано Давіда

Незвичні вміння

Цікавою особливістю актора є його здатність складати язик у два-три рази.

Приховані страхи

Незважаючи на успіх, Денієл Редкліфф має страхи, як і будь-яка інша людина. Один з його страхів пов'язаний з ядерною війною. Крім того, він боїться бути похованим заживо, як головний герой Райана Рейнольдса "Похований заживо".

Подолання викликів

Редкліфф мужньо бореться з легкою формою диспраксії – станом, що характеризується труднощами у виконанні цілеспрямованих рухів. На жаль, це заважає йому виконувати складні трюки у фільмах.

Смакові вподобання

Коли справа доходить до відновлення сил під час зйомок, Редкліфф балує себе дієтичною колою і ласує шоколадними батончиками.

Нагадаємо, багато акторів і співаків вирішуються на пластичні операції, тому що часто для них це необхідність. Ми розповідали, як 7 знаменитих чоловіків, корегували свою зовнішність.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш телеграм канал !