ukr
русский

П'ять фактів про Тома Круза: чим актор відрізняється від інших зірок

Владислав Москаленко

П'ять фактів про Тома Круза: чим актор відрізняється від інших зірок
П'ять фактів про Тома Круза

Том Круз всесвітньо відомий актор, відомий своїми ролями у таких фільмах, як "Місія: Нездійсненна", "Топ Ган" та "Джеррі Магуайр". UAportal підготував список із п'яти цікавих та маловідомих фактів про цю ікону Голлівуду.

Факт 1

Том Круз не є його ім'ям під час народження. Він народився Томасом Крузом Мапотером IV у Сіракузах, штат Нью-Йорк, але пізніше змінив ім'я на Том Круз, коли розпочав свою акторську кар'єру. Нині він є одним із найвідоміших імен у Голлівуді.

Факт 2

Том досвідчений пілот та має ліцензію приватного пілота. Він пристрасно любить авіацію і сам пілотував багато трюків у своїх фільмах.

Читайте також: Як Леонардо Ді Капріо змінив кінематограф

Факт 3

Він є відданим саєнтологом і є членом Церкви саєнтології з початку 1990-х років. Він публічно розповідав про свої переконання у цій релігії та брав участь у пропаганді її вчення.

Факт 4

Круз один із найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду. Його статки понад 600 мільйонів доларів, а збори від його фільмів по всьому світу перевищили 10 мільярдів доларів. Він також отримав безліч нагород, включаючи три премії "Золотий глобус" та три номінації на "Оскар".

Факт 5

Актор відомий тим, що сам виконує безліч трюків у своїх фільмах, включаючи підвішування на Бурдж-Халіфі в Дубаї, найвищій будівлі у світі, у фільмі "Місія: Нездійсненна Протокол привид". Він має репутацію людини, яка сама розсуває кордони і виконує небезпечні трюки, що принесло їй повагу колег з кіноіндустрії.

Нагадаємо, раніше UAportal підготував статтю про сходження Роберта Джона Дауні-молодшого у шоубізнесі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш телеграм канал !