ukr
русский
English

Просунутий складний смартфон: Що очікувати від vivo X Fold 3 Pro

Владислав Москаленко

Просунутий складний смартфон: Що очікувати від vivo X Fold 3 Pro
vivo X Fold 3 Pro. Джерело: gagadget.com

 Чутки про майбутню серію складних смартфонів vivo, відому як vivo X Fold 3, вже давно гуляють інтернетом. UAportal розповідає про деякі подробиці флагманської моделі у цій лінійці.

Процесор

Цей потужний пристрій буде працювати на передовому процесорі Snapdragon 8 Gen 3, який обіцяє блискавичну та безперебійну роботу. 

Дисплей

Однією з особливостей vivo X Fold 3 Pro є його основний дисплей, який демонструє заворожуючу LTPO-матрицю з частотою оновлення 120 Гц. Вона забезпечує неймовірно плавне зображення. Незалежно від того, чи ви переглядаєте вебсторінки, чи граєте в ігри, чи переглядаєте мультимедійний контент, дисплей зачарує вас своєю приголомшливою чіткістю.

Камера

Любителі фотографії оцінять можливості камери vivo X Fold 3 Pro. Смартфон буде оснащений 50-мегапіксельним основним сенсором, а саме Sony LYT-900. Він обіцяє виняткову якість зображення, а завдяки додатковій перевазі оптичної стабілізації зображення фотографії та відео будуть чіткими навіть у складних умовах зйомки.

Читайте також: Компанія, що змінила інтернет: Топ-5 фактів про Google

Зарядка

Щоб відповідати вимогам сучасних користувачів, vivo X Fold 3 Pro оснащений технологією швидкої зарядки. Завдяки підтримці потужності в 100 Вт, пристрій може швидко поповнити заряд акумулятора, щоб ви могли повернутися до роботи в найкоротші терміни.

Коли очікувати

Хоча точних деталей щодо анонсу vivo X Fold 3 Pro поки що небагато, інсайдери натякають, що презентація відбудеться у першому кварталі 2024 року. Любителі смартфонів і шанувальники технологій по всьому світу з нетерпінням чекають на флагман, який обіцяє зробити революцію у світі складних смартфонів.

Раніше, ми писали найдієвіші поради, які допоможуть пришвидшити роботу старих ПК, ноутбуків та смартфонів.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!