ukr
русский
English

Переваги та недоліки нарощування вій: Що потрібно знати про процедуру

Владислав Москаленко

Переваги та недоліки нарощування вій: Що потрібно знати про процедуру
Плюси і мінуси нарощення вій. Джерело: freepik.com

Нарощені вії покращують зовнішній вигляд та економлять час. Однак вони можуть завдати також і шкоди. UAportal розповідає про переваги та недоліки цієї процедури.

Плюси нарощення вій:

Покращення зовнішнього вигляду. Нарощені вії миттєво покращують зовнішній вигляд очей, роблячи їх більш помітними й відкритими. Це може підвищити впевненість у собі та позбавити необхідності використання туші.

Економія часу. З нарощеними віями немає потреби витрачати час на нанесення туші або завивку вій щодня. Це може бути особливо зручно для тих, у кого щільний графік.

Читайте також: Як правильно знімати макіяж: одне просте правило

Довготривалий результат. При правильному догляді нарощені вії можуть триматися кілька тижнів, забезпечуючи гарний ефект без необхідності щоденного догляду.

Мінуси нарощення вій:

Вартість. Нарощені вії можуть бути дорогими, а вартість регулярних візитів до спеціаліста може з часом зростати. Це може бути дорогим задоволенням для людей з обмеженим бюджетом.

Потенційна можливість пошкодження. Неправильне накладання або зняття нарощених вій може призвести до пошкодження натуральних вій, через що вони стають ламкими або навіть передчасно випадають. Щоб мінімізувати цей ризик, важливо обрати кваліфікованого майстра і дотримуватися належного догляду.

Тривалий процес процедури. Накладення нарощених вій може зайняти багато часу. Це може не підходити для людей зі щільним графіком.

Нагадаємо, раніше ми вже розповідали, що не потрібно робити під час зняття макіяжу.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!