ukr
русский

Фарбування брів за допомогою хни: для кого підійде процедура

Марина Грамович

Фарбування брів за допомогою хни: для кого підійде процедура
Переваги та недоліки хни для брів. Джерело: Pexels

Хна для брів має чіткі переваги та недоліки, які впливають на людей, що хочуть пофарбувати брови за допомогою природних і довготривалих методів. UAportal розповів про те, що слід враховувати при виборі цієї популярної б'юті-техніки.

Плюси

Довговічність. Брови, нафарбовані хною, можуть забезпечити стійкий колір і чіткість, які тримаються довше, ніж традиційні відтінки та барвники.

Читайте також: як правильно знімати макіяж: одне просте правило

 

Натуральні інгредієнти. Цей засіб для брів складається з натуральних інгредієнтів, таких як порошок хни та вода, що робить її більш безпечною та органічною альтернативою хімічним барвникам.

Потрібний відтінок. Чим довше паста залишається на бровах, тим темнішою вона буде.

Мінуси

Довготривале нанесення. Процес нанесення хни на брови може бути більш трудомістким порівняно з іншими методами. Для цього потрібно змішати пасту, ретельно нанести її і залишити на певний час, щоб вона застигла. Це може не підійти для людей з обмеженим часом на косметичні процедури.

Неакуратний вигляд. Хна може забарвити навколишню шкіру, якщо наносити її неакуратно, що може призвести до менш акуратного вигляду.

Відсутність миттєвого результату. На відміну від традиційних фарб для брів, які дають миттєвий результат, хна для брів вимагає більш тривалого часу для досягнення бажаного кольору.

Нагадаємо, раніше ми вже розповідали, що не потрібно робити під час зняття макіяжу.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!