ukr
русский
Polski

Підтримка чистоти вікон: чим помити, аби бруд довго не приставав

Марина Грамович

Підтримка чистоти вікон: чим помити, аби бруд довго не приставав
Як підтримувати чистоту вікна. Джерело: Pexels

Коли справа доходить до сезонного миття вікон, більшість людей, знайомих з цією рутиною, як правило, проводять його навесні, а потім ще раз восени. Однак багато хто не знає секрету, як зберегти вікна бездоганними протягом тривалого періоду. UAportal розповідає про унікальний захисний засіб, який творить чудеса у боротьбі з накопиченням бруду.

Навіть при використанні високоякісних засобів для миття скла, після дощу на вікнах часто залишаються непривабливі розводи та сліди. Щоб приготувати дієву суміш, вам знадобиться кілька простих інгредієнтів: кондиціонер для білизни, вода та гліцерин.

Читайте також: Три геніальні поради, як помити вікна та не залишити розводів

Для досягнення оптимального результату змішайте інгредієнти у пропорції 1:10. Змішайте одну столову ложку будь-якого кондиціонера для білизни з десятьма ложками чистої води, а потім додайте одну-дві краплі гліцерину.

Як застосовувати розчин:

1. Помийте вікна, використовуючи ваш улюблений побутовий засіб для миття скла.

2. Після того, як вікна будуть чистими і сухими, нанесіть приготовану суміш на зовнішню поверхню.

Ці прості кроки, якщо їх правильно виконати, забезпечать тривалу чистоту і захист від природних забруднень, навіть якщо ваше житло прилягає до жвавої дороги або галасливого будівельного майданчика.

Вражає те, що в результаті вікна матимуть бездоганний зовнішній вигляд, стійкий до розводів і непривабливих патьоків навіть після дощу. За допомогою цього секретного захисного розчину ви зможете підтримувати вікна в ідеальній чистоті протягом усього року.

Пропонуємо також дізнатися спосіб миття унітаза за допомогою соди.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!