ukr
русский

Чому сіль і цукор потрібно зберігати якнайдалі один від одного: здійсніть давню мрію

Марина Грамович

Забобони про цукор та сіль
Прикмети для зберігання цукру разом з сіллю . Джерело: www.pexels.com

З давніх-давен предки з обережністю ставилися до зберігання солі та цукру. UAportal розповів, що ці продукти символізують, і чому їхнє поєднання може призвести до потенційної небезпеки.

Якщо сіль і цукор зберігати разом чи навіть у безпосередній близькості один від одного, то в сім'ї обов'язково виникнуть розбіжності, сварки та постійні негаразди. Щоб запобігти таким небажаним наслідкам, зберігайте ці інгредієнти в непрозорому посуді.

Читайте також: Чому не можна залишати стіл без скатертини

Крім того, вважалося, що для забезпечення безперешкодного виконання мрій і прагнень сіль і цукор слід зберігати окремо в щільно закупорених ємностях. Нехтування цим застереженням могло спричинити у себе непотрібні плітки, які, зрештою, могли зашкодити згоди та благополуччю сім'ї.

Інша традиційна практика передбачала ретельне розміщення лаврового листя. Його рекомендували зберігати у прозорих банках, в ідеалі – десь на кухні. Вважалося, що лавровий лист захищає від заздрості, негативу та негараздів, а його аромат ефективно розсіює будь-яку недоброзичливу енергію.

Нагадаємо, раніше команда UAportal розповідала, яких речей потрібно позбутися, щоб у будинку панував достаток.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !