ukr
русский
English

Чому не варто викидати залишки мила: 4 причини

Владислав Москаленко

Чому не варто викидати залишки мила: 4 причини
Як ефективно використати залишки мила. Джерело: Pexels

Коли справа доходить до залишків мила, багато хто з нас схильний просто викидати їх або навіть кип'ятити, щоб отримати рідке мило. UAportal розповів, що існують більш ефективні та винахідливі способи отримати максимум користі від мила.

Покращення роботи пральної машини

Ви можете отримати користь від залишків мила, поклавши їх у пральну машину. Під час циклу прання, залишки мила створять додаткову піну, в результаті чого одяг буде чистішим.  

Засіб від молі

Кілька шматочків мила покладіть у мішечок, а потім заховайте його в шафу разом з хутряними виробами. Моль відлякує запах мила.

Читайте також: Як прибрати пил, щоб він ще довго не осідав на меблях

Очищення туалету

Для легкого та освіжаючого прибирання туалету, спробуйте покласти шматочки мила у зливний бачок. Коли мило розчиниться у воді, при кожному змиві буде виділятися піна, що забезпечить чистоту туалету з приємним ароматом.

Домашнє відбілювання

Не варто недооцінювати мильні залишки, коли мова йде про природне відбілювання. Почніть з того, що натріть залишки на тертці або подрібніть їх на стружку, а потім змішайте з содою і теплою водою. Ретельно все перемішайте і додайте цю суміш у киплячу каструлю з водою.

Нагадаємо, ми писали про ще один цікавий китайський лайфхак, який допоможе легко позбутись пилу в квартирі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!