ukr
русский

Чому не варто зберігати вивернутий навиворіт одяг у шафі: Забобони та прикмети

Марина Грамович

Чому не варто зберігати вивернутий навиворіт одяг у шафі: Забобони та прикмети
Чому не можна зберігати вивернутий одяг. Джерело: Pexels

Вивертання одягу навиворіт під час прасування є звичною практикою для багатьох людей. Так само часто цей одяг зберігають у такому ж положенні після того, як він був випрасуваний. Однак може виявитися несподіванкою, що ця звичка може мати несприятливі наслідки, про які розповідає UAportal.

Якщо покласти або повісити одяг у шафу у вивернутому вигляді, то це може призвести до несприятливих обставин для власника цього одягу.

Читайте також: Навіщо люди стукають по дереву, щоб не наврочити: народні прикмети

Згідно з народними повір'ями та прикметами, зберігання вивернутого навиворіт одягу в шафі може накликати на людину серйозні проблеми. Кажуть, що така практика може слугувати ознакою того, що життя людини також може бути "вивернуте навиворіт".

Як наслідок, люди можуть зіткнутися з труднощами в професійній діяльності, накопичити борги, відчути напруженість у стосунках і навіть ризикувати втратити цінну дружбу або пережити конфлікти в романтичних стосунках.

Раніше ми писали про те, які прикмети та забобони пов'язані з приходом гостей, та чому люди бажають здоров'я, коли інші люди чхають.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!