ukr
русский

Чому можуть горіти вуха: що це означає, згідно з народними прикметами

Марина Грамович

 Розкриваємо справжнє значення прикмети
Причини, чому горять вуха . Джерело: www.pexels.com

У вас коли-небудь горіли вуха? Багато хто вважає, що це знак або прикмета з прихованим змістом. UAportal розповідає детальніше.

Сигнал до дій

Одне з найпоширеніших повір'їв полягає в тому, що це символізує спробу божественних сил зв'язатися з людьми. Цей знак вважається сприятливим і позбавленим негативу.

Зустріч

Якщо жар посилюється, це може вказувати на майбутню зустріч з кимось із вашого минулого. Ця зустріч може нести в собі загадкове послання, залишаючи вас з невизначеними емоціями. З іншого боку, вуха, що горять, можуть служити попередженням, вказуючи на потенційні суперечки або конфлікти, особливо в рамках ваших існуючих відносин.

Шанувальник

Незаміжня жінка, у якої горять вуха, може мати шанувальника, який таємно зачарований нею. Такий прояв означає, що він неодмінно намагатиметься вийти з нею на зв'язок, запрошуватиме на побачення або демонструватиме свою прихильність різними способами.

Горить ліве вухо

Згідно з народними прикметами, коли ліве вухо починає горіти, це може означати появу пліток про людину.

Читайте також: П'ять слів-магнітів, які відштовхують гроші та притягують проблеми

З езотеричної точки зору, ліва сторона тіла символізує жіночу енергію, і ліве вухо, що горить, може натякати на неприємності або зраду, пов'язані зі стосунками з чоловіками.

Горить праве вухо

З іншого боку, відчуття печіння в правому вусі закликає до пильності, сигналізуючи про значні майбутні зміни. 

Це говорить про те, що про вас говорять прихильно – хвалять, шанують і, можливо, навіть обговорюють в цікавих контекстах. Це може бути пов'язано з вашою кар'єрою, майбутніми подорожами, довгоочікуваним переїздом або майбутнім романом.

Нагадаємо, що заборони та забобони в Україні відіграли значну роль у формуванні культурної самобутності країни. Тому UAportal розповідає про найбільш поширені забобони та заборони, які існують в українському побуті та сімейному житті.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!