ukr
русский

Плюси та мінуси меблів без ручок: чи варто їх купувати

Марина Грамович

Витончений дизайн та легкий догляд
Меблі без ручок. Джерело: pexels

Меблі без ручок завоювали популярність завдяки простому і стильному вигляду, але важливо враховувати їхні як переваги, так і недоліки. UAportal розповів детальніше про такий тип меблів.

Переваги меблів без ручки

1. Дизайн

Меблі без ручок мають витончений і мінімалістичний дизайн, який може покращити візуальну привабливість будь-якої кімнати. Їх спрощений вигляд створює ефект сучасності та елегантності.

2. Догляд

Ще однією перевагою меблів без ручок є простота в очищенні та догляді. Без ручок немає щілин для накопичення бруду і пилу, що спрощує збереження їх в чистоті і порядку.

3. Безпечність

Вони забезпечують більш безпечний простір, особливо для сімей з маленькими дітьми. Відсутність ручок зменшує ризик випадкових ударів і травм, що робить їх ідеальним вибором для сімей з маленькими дітьми.

Читайте також: Як самостійно укласти ламінат вдома: поради щодо ремонту

Недоліки меблів без ручки

1. Вартість

Такий тип меблів можуть бути дорожчими порівняно з традиційними варіантами. Спеціальні механізми або матеріали, необхідні для створення, можуть збільшити загальну вартість

2. Зручність

Одним з потенційних недоліків меблів без ручок є зниження рівня ергономічності. Ручки забезпечують зручний хват, полегшуючи відкривання шухляд чи дверей.

3. Час для звикання

Звикання до них може потребувати певного часу для розвитку м'язової пам'яті та нових звичок, особливо для тих, хто звик до традиційних меблів з ручками.

Раніше ми писали про 20 лайфхаків, які допоможуть швидше прибирати квартиру.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!