ukr
русский
English

Плюси та мінуси фотоомолодження обличчя: чи варто робити процедуру

Марина Грамович

Плюси та мінуси фотоомолодження обличчя: чи варто робити процедуру
Плюси та мінуси фотоомолодження обличчя. Джерело: freepik.com

Фотоомолодження обличчя має ряд переваг і недоліків для людей, які прагнуть покращити стан шкіри. UAportal розібрався і надав детальну інформацію про цю популярну процедуру.

Плюси фотоомолодження обличчя:

Поліпшення текстури й тонусу шкіри. Фотоомолодження обличчя допомагає зменшити видимість зморшок і пігментних плям, в результаті чого текстура і тон шкіри стають більш гладкими й рівними. Це може надати людині більш молодий і сяючий колір обличчя, підвищити її впевненість у собі та самооцінку.

Неінвазивна процедура. На відміну від хірургічного втручання, фотоомолодження обличчя – це неінвазивна процедура, яка не вимагає розрізів. Це робить її зручним і безпечним варіантом для тих, хто хоче омолодити шкіру без хірургічного втручання.

Мінімальний дискомфорт і швидке відновлення. Багато людей відчувають мінімальний дискомфорт під час процедур фотоомолодження обличчя, а час відновлення, як правило, швидкий, що дозволяє їм повернутися до своєї повсякденної діяльності незабаром після процедури.

Читайте також: Як запобігти появі зморшок: косметологи радять робить це щодня

Мінуси фотоомолодження обличчя:

Потенційні побічні ефекти. Фотоомолодження обличчя може призвести до потенційних побічних ефектів, таких як почервоніння, набряк або тимчасове потемніння шкіри в оброблених ділянках. Важливо, щоб люди знали про ці можливі побічні ефекти й проконсультувалися з кваліфікованим лікарем, щоб мінімізувати будь-який ризик.

Може знадобитися кілька сеансів. Досягнення оптимальних результатів фотоомолодження обличчя часто вимагає декількох сеансів лікування, що може призвести до більших часових і фінансових витрат для людей, які бажають пройти цю процедуру.

Підходить не для всіх типів шкіри. Фотоомолодження обличчя може не підходити людям з темним відтінком шкіри або певними шкірними захворюваннями, оскільки процедура може призвести до зміни пігментації або нерівномірних результатів. Перш ніж зважитися на цю процедуру, дуже важливо пройти ретельне обстеження у кваліфікованого фахівця.

Нагадаємо, ми вже писали, як доглядати за шкірою після 40.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!