ukr
русский
English

Основні поради щодо вибору свіжого та смачного м'яса з ринку

Владислав Москаленко

Лайфхаки для вибору якісного м'яса
Лайфхаки для вибору якісного м'яса. Джерело: UAрortal

Коли справа доходить до вибору м'яса на ринку, дотримання деяких важливих порад може забезпечити вам вибір найсвіжіших шматків. UAportal надає корисні лайфхаки для того, щоб обрати якісний продукт.

Ознаки свіжості

Обираючи м'ясо на ринку, завжди звертайте увагу на ознаки свіжості. Колір м'яса повинен бути яскравим, без будь-яких сіруватих або коричневих плям. Текстура м'яса повинна бути твердою і пружною на дотик.

Свіже м'ясо також має приємний, злегка солодкуватий аромат. Звертаючи увагу на ці фактори, можна переконатися, що обрано найякісніше та найсвіжіше м'ясо.

Читайте також: Яке м'ясо краще вживати, свіже чи розморожене: дослідження

Важливість упаковки, етикетки та сертифікації

Упаковка та етикетки надають важливу інформацію про м'ясо, яке ви купуєте. Важливо читати етикетки, щоб дізнатися більше про походження, нарізку та вміст жиру в м'ясі. Ця інформація допоможе прийняти обґрунтоване рішення та обрати м'ясо, яке відповідає особистим уподобанням та дієтичним потребам.

Довіряйте місцевому виробникові м'яса

Спілкування з місцевим м'ясником на ринку дозволяє отримати індивідуальну пораду у виборі м'яса. Вони є експертами у своїй галузі і можуть надати цінні поради щодо різних видів нарізки, способів приготування та смакових якостей м'яса.

Взаємодіючи з м'ясником, можна вдосконалити навички вибору м'яса і робити більш усвідомлений вибір.

Нагадаємо, що UAportal зібрав три найкращі рецепти маринаду для курячого шашлику, які будуть смакувати всім.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!