ukr
русский

OpenAI додала голосовий супровід у ChatGPT: що відомо про функцію

Владислав Москаленко

OpenAI додала голосовий супровід у ChatGPT: що відомо про функцію
Голосовий супровід у ChatGPT. Джерело: gagadget.com

Підтримка голосу – це останнє вдосконалення від OpenAI для популярного чат-бота ChatGPT. UAportal розповів, що ця функція, що отримала назву "Читання вголос", дозволяє користувачам прослуховувати відповіді чат-бота, згенеровані за допомогою тексту.

Наразі функція доступна в мобільних додатках ChatGPT для платформ iOS та Android. Щоб отримати доступ до неї, користувачеві потрібно просто натиснути й утримувати відповідь чат-бота та вибрати опцію "Читати вголос" у спливаючому меню.

OpenAI також оголосила, що поступово інтегрує функцію "Читання вголос" у вебверсію ChatGPT. Користувачі можуть активувати її, натиснувши на іконку мікрофона, розташовану під відповіддю чат-бота.

Читайте також: Apple Vision Pro: Що відомо про окуляри віртуальної реальності

Щоб задовольнити потреби користувачів з усього світу, функція підтримує 37 мов. Крім того, користувачі можуть вибрати один з п'яти різних голосів для читання тексту вголос. Це забезпечує персоналізований досвід.

Впроваджуючи голосову підтримку, OpenAI прагне покращити користувацький досвід ChatGPT, надаючи альтернативний спосіб взаємодії з чат-ботом. Ця функція може бути особливо корисною для людей, які вважають за краще слухати, а не читати, або в ситуаціях, коли читання може бути незручним.

Нагадаємо, ми писали про те, що акумулятор телефону може швидко розряджатися через одну поширену помилку, яку допускають користувачі. Це призводить до зношування компонентів вашого гаджета.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!