ukr
русский

Чи потрібно купувати шовкові подушки: чим вони особливі

Марина Грамович

Чи потрібно купувати шовкові подушки: чим вони особливі
Переваги та недоліки шовкових подушок. Джерело: Pexels

Шовкові подушки мають як переваги, так і недоліки, задовольняючи різні уподобання та потреби. UAportal розповів, що унікальні особливості та вимоги до догляду за цими подушками роблять їх популярним вибором на ринку постільної білизни.

Плюси

Природна терморегуляція. Шовкові подушки відомі своєю здатністю пристосовуватися до температури тіла, зберігаючи прохолоду влітку і тепло взимку. Це може забезпечити більш комфортний сон, особливо для тих, хто бореться з перегрівом вночі.

Гіпоалергенні властивості. Шовк від природи стійкий до пилових кліщів, цвілі та інших алергенів, що робить подушки чудовим варіантом для людей, які страждають на алергію або астми. 

Читайте також: Тримайте у спальні: Які кімнатні рослини допомагають заснути

Зовнішній вигляд. Подушки з шовковим наповнювачем цінуються за гладку, блискучу поверхню та елегантний зовнішній вигляд. Розкішне відчуття шовку на шкірі може покращити сон, надаючи відчуття розслабленості та комфорту.

Мінуси

Ціна. Одним з недоліків подушок з шовковим наповнювачем є їх відносно висока вартість. Початкові витрати, необхідні для придбання можуть відлякати деяких людей, особливо з обмеженим бюджетом, від розгляду цього варіанту.

Делікатний догляд. Подушки з шовку зазвичай вимагають особливого догляду, включаючи хімчистку або ручне прання, щоб зберегти їх цілісність. 

Нагадаємо, ми вже розповідали, що іноді буває важко заснути через переживання та проблеми в особистому чи професійному житті, тому вже вранці люди бувають втомлені та непродуктивні. Ми підготували кілька практичних порад, які допоможуть впоратися з цією проблемою.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!