ukr
русский
Polski

Невдалі схованки: 3 місця у вашому домі, де не варто зберігати гроші

Владислав Москаленко

Невдалі схованки: 3 місця у вашому домі, де не варто зберігати гроші
Місця в домі, в яких не варто зберігати гроші. Джерело: Pexels

Правильне зберігання грошей вдома є запорукою фінансової безпеки. Однак дуже важливо знати про певні місця, які не слід використовувати як схованки для готівки. UAportal розповів, що згідно з повір'ями та забобонами, зберігання банкнот у таких місцях може призвести до фінансових труднощів для вас та вашої родини.

Книги

Однією з поширених практик, якої дотримуються багато людей, є розміщення паперових банкнот у книгах. На перший погляд, це може здатися зручним і непомітним місцем, оскільки сторонньому буде складно виявити заховані гроші на сторінках.

Однак, згідно з різними прикметами, ховати банкноти всередині паперових видань не можна. Вважається, що така практика може призвести до непередбачуваних витрат, особливо якщо зміст книги присвячений трагічним подіям.

Читайте також: П'ять прикмет про гроші, які дійсно працюють

Матрац

Ще одне популярне місце для зберігання грошей знаходиться під матрацом. Однак, з точки зору забобонів, це місце є далеко не вдалим. Згідно з народним повір'ям, купюри не можна залишати недоторканими в тому місці, де людина відпочиває протягом тривалого часу.

Це пов'язано з тим, що атмосфера розслабленості, спокою та пасивності поблизу місця для сну може ненавмисно сповільнити накопичення коштів. Отже, краще уникати цієї поширеної практики, щоб захистити своє фінансове благополуччя.

Вхідна зона

Часто несподіване місце, де люди несвідомо зберігають свої гроші, знаходиться біля вхідних дверей. Однак, згідно з традиційними віруваннями, бажано розміщувати готівку подалі від входу в житло. Існує думка, що випадковий протяг біля дверей може символічно "здути" ваші банкноти і, як наслідок, призвести до фінансової нестабільності.

Нагадаємо, ми розповіли, як привернути до себе гроші.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!