ukr
русский

Несподіваний спокій та умиротворення чекає на три знаки зодіаку: Гороскоп на жовтень

Марина Грамович

Гороскоп для Лева, Терезів та Риб
Гороскоп для Лева, Терезів та Риб. Джерело: UAportal

UAportal підготував гороскоп для Лева, Терезів та Риб. Дізнайтеся, що чекає ці знаки цього місяця, коли вони проходять безтурботну фазу життя.

Лев

Відомі своєю впевненою та харизматичною натурою, Леви переживуть період миру та спокою. Вони опиняться в гармонійних ситуаціях як в особистому, так і професійному плані. Природні лідерські якості блищатимуть, дозволяючи без особливих зусиль долати труднощі.

Читайте також: Три знаки зодіаку мають високий шанс знайти свою другу половинку в 2023 році

Терези

Терези, знак рівноваги та гармонії, також будуть насолоджуватися періодом умиротворення. Завдяки своїй дипломатичній натурі вони будуть оточені позитивною енергією та підтримуватимуть стосунки. Терези зможуть зміцнити існуючі зв'язки та налагодити нові, приносячи внутрішній спокій та задоволення.

Риби

Риби, мрійливий та інтуїтивний знак, увійдуть у фазу несподіваного миру та спокою. Прислухаючись до своїх емоцій та інтуїції, вони відчують глибоке почуття ясності та внутрішнього спокою. Цей період дасть їм можливість розкрити свій творчий потенціал та зайнятися улюбленою справою, яка приносить радість.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали два найзліші знаки зодіаку, які здатні на страшну помсту.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!