ukr
русский

Справжні хамелеони! Названо найбільш лицемірні знаки зодіаку

Анастасія Крищук

Справжні хамелеони! Названо найбільш лицемірні знаки зодіаку
Їм не можна вірити

Двуликість – це риса, яка вказує на нещирість людини: вона говорить одне, думає інше, а робить третє. За словами астрологів, справжніми "хамелеонами" є Близнюки, Терези, Раки, Скорпіони та Козероги. Їм найбільше властиво лицемірство.

Близнюки

Близнюки відомі своєю дввуликістю, і іноді це пов'язано з їхньою природною гнучкістю, а не зі злим наміром. Оскільки вони ввічливі та товариські, можуть пристосовуватися до різних ситуацій та людей, через що складається враження, що вони змінюються, як хамелеони. Втім, Близнюки здатні майстерно брехати, щоб досягти своїх цілей.

Терези

Терези – любителі гармонії та рівноваги. Вони можуть брехати, щоб уникнути конфліктів та зберегти мир у своєму оточенні. Це може бути сприйнято як лицемірство, хоча вони ухвалюють рішення з кращих спонукань. Їхнє прагнення подобатися та задовольняти потреби інших людей іноді призводить їх до конформізму, що може справляти негативне враження.

Справжні хамелеони! Названо найбільш лицемірні знаки зодіаку
Терези легко можуть брехати. Джерело: UAportal

Рак

Раки не є двуликими знаками, але можуть приховувати свої справжні почуття, щоб захистити себе та інших. Вони надзвичайно емоційні та чутливі, але часто приховують свої емоції, щоб уникнути можливого болю. Що стосується людей, які їм не є близькими, то Раки можуть бути вправними маніпуляторами та брехати.

Скорпіон

Скорпіони відомі своєю скритністю. Ця відчуженість може створити відчуття двуликості, оскільки здається, що вони приховують свої справжні наміри та почуття. Однак насправді вони використовують свою стриманість як захисний механізм, щоб захистити себе та свій вразливий внутрішній світ. Лицемірство – лише маска.

Козеріг

Козероги – цілеспрямовані люди, практичні та вперті, тому готові маніпулювати та брехати, якщо вважатимуть це за необхідне для досягнення бажаних результатів. Уродженці знаку готові піти по головах, аби досягти успіху. Вони не дбають про почуття інших людей.

Як повідомляв UAportal, астрологи стверджують, що люди, народжені у певний час, частіше страждають від подібних захворювань. Деякі схильні до проблем із серцем, інші – з нервовою системою. Читайте детальніше.