ukr
русский
English

Напої для краси та молодості: як покращити стан шкіри

Марина Грамович

Напої для краси та молодості: як покращити стан шкіри
3 найкращі напої для краси, молодості та довголіття. Джерело: pexels

Відкрийте для себе три найкращі напої, які можуть покращити красу, продовжити молодість та підтримати загальний стан здоров'я. UAportal поділився рекомендаціями щодо напоїв, які варто вживати з огляду на їхні оздоровчі властивості.

Пийте багато води

Один з найкращих напоїв для краси, молодості та довголіття – це звичайна вода. Це важливо для підтримки здорової шкіри, продовження молодості і підтримки загального стану здоров'я.

Достатня гідратація сприяє виведенню токсинів з організму, що сприяє більш сяючому кольору обличчя. Також це допомагає підтримувати еластичність шкіри, зменшуючи появу дрібних і глибоких зморшок.

Зелений чай – джерело антиоксидантів

Зелений чай виділяється як напій, багатий на антиоксиданти, що робить його чудовим вибором для підтримки краси, молодості та довголіття. Антиоксиданти допомагають боротися з вільними радикалами в організмі, які можуть впливати на старіння і різні проблеми зі здоров'ям.

Читайте також: Як запобігти появі зморшок: косметологи радять робить це щодня

Регулярне вживання зеленого чаю допомагає захистити шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища та покращити її зовнішній вигляд. Крім того, катехіни, що містяться в зеленому чаї, мають потенційну користь для загального здоров'я і довголіття, що робить його цінним доповненням до щоденного раціону кожної людини.

Кістковий бульйон

Завдяки високому вмісту колагену бульйон є потужним напоєм для підтримки краси, молодості та довголіття. Колаген відіграє вирішальну роль у підтримці еластичності та пружності шкіри, що призводить до більш молодого вигляду.

Постійне споживання бульйону з кісток може підтримати природне вироблення колагену в організмі, допомагаючи боротися з ознаками старіння. Крім того, амінокислоти, що містяться в ньому, пов'язані з різними перевагами для здоров'я, включаючи поліпшення здоров'я суглобів і загальну життєздатність.

Нагадаємо, ми вже писали, як доглядати за шкірою після 40.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!