ukr
русский
English

Мармурове чи гранітне підвіконня: який варіант обрати

Владислав Москаленко

Мармурове чи гранітне підвіконня: який варіант обрати
Гранітне чи мармурове підвіконня. Джерело: Pexels

Підвіконня відіграє важливу роль у надійному встановленні вікон. Однак важливо також враховувати візуальну привабливість, що підводить нас до дилеми вибору між мармуровим та гранітним підвіконнями. UAportal розповідає про аспекти різного виду підвіконь.

Гранітне підвіконня

Гранітне підвіконня пропонує ідеальний баланс елегантності та довговічності. Таке підвіконня не тільки ударостійке, але й несприйнятливе до різних погодних умов, що робить його дуже надійними. Крім цього, воно може витримувати значні перепади температур без пошкоджень.

Читайте також: Як очистити брудне підвіконня: поради

Міцність гранітного підвіконня

Що стосується міцності, то граніт перевершує очікування завдяки своїй чудовій міцності на стиск, що робить його дуже стійким до руйнування. У найгіршому випадку можуть з'явитися лише поверхневі подряпини, які легко усуваються простим шліфуванням.

Мармурові підвіконня

З іншого боку, мармурові підвіконня мають багату історичну спадщину, яка виходить за рамки простого використання в якості підлогового покриття або сходів. Завдяки своїй вишуканій красі та чудовим властивостям мармур ідеально підходить для створення візуально приголомшливих підвіконь.

Мармурові підвіконня можуть покращити естетику будь-якого інтер'єру, пропонуючи одночасно якість і довговічність при належному догляді.

Мармурові підвіконня бувають різних типів, кожен з яких має свій неповторний шарм як натуральний продукт. Захоплюючі текстури, які демонструють мармурові підвіконня, додають елегантний і виразний штрих до будь-якого простору. Можливості дизайну також поширюються на краї, дозволяючи отримати гладкі та поліровані краї або сучасні закруглені кути з різним радіусом – відповідно до індивідуальних уподобань.

Нагадаємо, ми писали про ще один цікавий китайський лайфхак, який допоможе легко позбутись пилу в квартирі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!