ukr
русский

Місця в будинку, де не варто вішати годинник: помилки, яких слід уникати

Владислав Москаленко

Місця в будинку, де не варто вішати годинник: помилки, яких слід уникати
Де не варто вішати годинник. Джерело: Pexels

Настінний годинник слугує не лише пристроєм для відліку часу, але й декоративним елементом в інтер'єрі наших осель. Однак важливо зазначити, що вішати годинник у кожній кімнаті насправді може бути серйозною помилкою, яка потенційно може призвести до несприятливих наслідків. UAportal розповідає про три зони, де краще цього не робити.

1. Навпроти вхідних дверей

Варто уникати розміщення настінного годинника безпосередньо навпроти головного входу. Вважається, що так це може залучити фінансові та інші труднощі у ваше життя. Замість цього, розгляньте можливість повісити годинник над дверима, що не тільки підвищує практичність, але й підтримує сприятливий енергетичний потік у просторі.

Читайте також: Що робити, якщо розсипав сіль і що це означає

2. У спальні

Спальня в ідеалі має бути безтурботним місцем, що асоціюється з релаксацією, і наявність настінного годинника в цьому просторі може порушити цю атмосферу. Постійне стеження за часом та ритмічне цокання годинника може заважати спокійному сну. Для створення заспокійливої атмосфери бажано повністю прибрати годинник зі спальні.

3. У дитячій кімнаті

Наявність настінного годинника в дитячій кімнаті може здатися практичною, але існують альтернативні способи відстежувати час, наприклад, смартфони, планшети та розумні годинники. З іншого боку, цокання годинника може відволікати дитину під час виконання домашнього завдання або гри, заважаючи зосередитися і сконцентруватися.

Нагадаємо, ми писали про те, які прикмети та забобони пов'язані з приходом гостей, та чому люди бажають здоров'я, коли інші люди чхають.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!