ukr
русский

Особливо гарні у ліжку: три сексуальні знаки зодіаку

Марина Грамович

Особливо гарні у ліжку: три сексуальні знаки зодіаку
Ці знаки зодіаку найкращі коханці. Джерело: Freepik

Повноцінні і глибокі стосунки зазвичай гуртуються не лише на поєднанні психіко-емоціональних, але й на гармонії фізичних стосунків. Тому повноцінне сексуальне життя відіграє важливу роль у стосунках людей, які прагнуть створити здорову сім’ю.

Проте астрологи вказують на те, що є кілька знаків зодіаку, які особливо гарні в ліжку. Про це йдеться у матеріалі видання Оfeminin.

Читайте також: З ким Стрілець будує романтичні стосунки

Знак Зодіаку, який править у ліжку

Люди, народжені під певним знаком зодіаку, краще впораються в ліжку, ніж інші, тому якщо ви щойно зустріли найкращого сексуального партнера, цілком імовірно, що це будуть Терези. Адже астрологи переконують, що чоловіки та жінки, які народилися між 23 вересня та 22 жовтня, вміють пропонувати сексуальне задоволення своїм партнерам. Це пояснюється тим, що вони прагнуть до повноти фізичних відчуттів, а також люблять обіймати і виявляти партнеру ніжність на кожному кроці. Тому з ними можна втілити найрозпусніші мрії.

Знак Зодіаку - майстер сексу

Представники знаку зодіаку Овен прагнуть довести свою першість у всьому, навіть у ліжку. Тому вони наполегливо намагатимуться отримати сексуальне задоволення, а також із задоволенням навчаться багатьом незвичним прийомам і будуть відкриті до сексуальних експериментів. Нерідко Овни виступають відмінними спокусниками і вміють обожнювати людину, яка привертає його увагу.

Знак Зодіаку, який найкращий в ліжку

А от люди, народжені під знаком Тельця сприймають секс не як гру, проте як дуже серйозну справу. Тому серед інших знаків зодіаку ці люди славляться як "сміливі коханці", які люблять проявляти певну сміливість у ліжку. Окрім того, що вони із задоволенням втілять сексуальні фантазії свого партнера, Тельці також на вершині еротичного списку зодіаку чуттєвих коханців. Вони завжди дбають про те, щоб людина, з якою вони ділять ліжко, вийшла задоволеною і щасливою, тому готуйтеся з ними до великої дози чуттєвої насолоди.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи розповіли з ким Близнюки не можуть побудувати стосунки.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!