ukr
русский
Polski
English

Найкращі фільми про інопланетне вторгнення: сюжет захоплює

Владислав Москаленко

Найкращі фільми про інопланетне вторгнення: сюжет захоплює
Фільми про інопланетне вторгнення

Інопланетні вторгнення завжди були цікавою темою для кінематографістів, і UAportal підготував список найкращих фільмів про інопланетне вторгнення, випущені з 2010 по 2016 рік. Ці фільми, безперечно, триматимуть у напрузі завдяки захоплюючим сюжетам, приголомшливим візуальним ефектам та талановитому акторському складу.

Скайлайн

Рейтинг IMDB: 4.4/10

Жанр: Наукова фантастика, Трилер

Країна: США

Тривалість: 1год 32хв

Рік: 2010

Продюсер: Колін Страус, Грег Страус

Фільм "Скайлайн" це науково-фантастичний трилер, у центрі якого група друзів, які стали свідками інопланетного вторгнення під час поїздки до Лос-Анджелесу. Прибульці мають здатність гіпнотизувати людей і заманювати їх на свої кораблі, де вони використовуються для експериментів. Група друзів повинна об'єднатися, щоб вижити і дати відсіч прибульцям, використовуючи свою кмітливість та всі ресурси, які вони можуть знайти.

Інопланетне вторгнення: Битва за Лос-Анджелес

Рейтинг IMDB: 5.7/10

Жанр: Екшн, Наукова фантастика

Країна: США

Тривалість: 1год 56хв

Рік: 2011

Продюсер: Ніл Х. Моріц

"Інопланетне вторгнення: Битва за Лос-Анджелес" це науково-фантастичний фільм, в якому розповідається про групу морських піхотинців, відправлених до Лос-Анджелеса для боротьби з інопланетним вторгненням. Прибульці зруйнували безліч міст по всьому світу, і Лос-Анджелес їхня остання мета. Морпіхи повинні прокласти собі шлях через місто, зустрічаючи на своєму шляху безліч перешкод та небезпек, щоб спробувати врятувати світ від повного знищення.

Читайте також: Найкращі фантастичні фільми десятиліття

Темні часи

Рейтинг IMDB: 4.9/10

Жанр: Екшн, Пригоди, Жахи

Країна: США

Тривалість: 1год 29хв

Рік: 2011

Продюсер: Тимур Бекмамбетов

Фільм "Темні часи" це унікальний фільм про інопланетне вторгнення, дія якого відбувається в Москві, росія. Прибульці у цьому фільмі невидимі, і їх можна побачити лише тоді, коли вони освітлені джерелом світла.

Фільм розповідає про групу туристів, які опинилися у пастці у Москві після прибуття інопланетян. Група повинна орієнтуватися у місті та знайти спосіб вижити, одночасно намагаючись зрозуміти, як перемогти прибульців.

Гра Ендера

Рейтинг IMDB: 6.6/10

Жанр: Екшн, Пригоди, Наукова фантастика

Країна: США

Тривалість: 1год 54хв

Рік: 2013

Продюсер: Роберт Чартофф, Лінн Хенді

"Гра Ендера" науково-фантастичний фільм, дія якого відбувається в майбутньому, де Земля перебуває у стані війни з інопланетною расою, відомою як Форміки. Фільм розповідає про Ендера Віггіна, юного вундеркінда, якого беруть на навчання до Бойової школи, тренувальний центр для молодих солдатів.

Ендер швидко поводиться як блискучий стратег, і його обирають для керівництва боротьбою проти Форміков. Ендер має впоратися з труднощами Бойової школи та привести свою команду до перемоги у вирішальній битві за виживання Землі.

День незалежності: Відродження

Рейтинг IMDB: 5.2/10

Жанр: Екшн, Пригоди, Науково-фантастичний

Країна: США

Тривалість: 2год

Рік: 2016

Продюсер: Дін Девлін

"День незалежності: Відродження" це продовження класичного науково-фантастичного фільму 90-х "День незалежності". Дія фільму відбувається через 20 років після подій першого фільму і Земля готується до можливого повернення інопланетян.

Коли прибульці повертаються, оборона Землі знову піддається випробуванню. Фільм розповідає про групу пілотів та солдатів, які борються за порятунок світу від повного знищення.

Нагадаємо, багато акторів і співаків вирішуються на пластичні операції, тому що часто для них це необхідність. Ми розповіли 7 знаменитих чоловіків, корегували свою зовнішність.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !