ukr
русский

Лавровий листок у вашому гаманці: Як залучити багатство

Марина Грамович

Лавровий листок у вашому гаманці: Як залучити багатство
Як лавровий листок допоможе привернути гроші. Джерело: Pexels

Один цікавий ритуал, який передається з покоління в покоління, полягає в тому, щоб покласти лавровий листок у гаманець, щоб привернути успіх і фінансове процвітання. UAportal розповів про суть цієї практики і про те, як вона може потенційно покращити ваше фінансове становище.

Інструмент для притягування грошей

Традиційно відомий завдяки своєму кулінарному використанню, лавровий лист, який можна знайти на кухні у кожного, має більше, ніж просто кулінарну досконалість. Він відомий здатністю притягувати багатство і достаток.

Історія лаврового листка

У давнину наші предки вірили, що лавровий лист забезпечує людям підтримку божественних сил. Наприклад, стародавні греки, які вважали рослину символом мужності та перемоги, прикрашали лавровими вінками голови переможців змагань. Однак важливо розуміти, що для того, щоб лавровий лист був ефективним у залученні фінансового благополуччя, необхідно дотримуватися певного ритуалу, а саме зберігати його в гаманці.

Грошовий ритуал

Для початку ритуалу слід вибрати відповідне лаврове листя з гладкою поверхнею і без пошкоджень. Крім того, візьміть до уваги колір вашого гаманця. Вважається, що деякі кольори, пов'язані з символікою грошей, такі як коричневий, чорний, зелений і червоний, посилюють дію лаврового талісмана.

Читайте також: Як залучити фінансовий достаток за допомогою фен-шуй

Не носіть з собою старі чеки або кредитні картки з непогашеними боргами, а поповнюйте гаманець банківськими картками з активним балансом. Тримайте фотографії близьких людей окремо від гаманця, оскільки вони можуть заважати енергетиці і порушувати грошовий потік.

Почніть з легкого розтирання лаврового листка між долонями, щоб воно ввібрало вашу енергію. Потім щедро нанесіть на листя кілька крапель ефірної олії апельсина або м'яти.

Після цього загорніть листочки в серветку яскраво-червоного кольору і обережно покладіть їх поряд з грошима. При цьому повторюйте фразу "Гроші до грошей, достаток до достатку!".

Нагадаємо, ми розповідали, що деякі предмети можуть притягувати удачу та благополуччя.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!