ukr
русский

Карти обіцяють трьом знакам зодіаку несподівані можливості: Гороскоп Таро на вересень

Владислав Москаленко

Дева, Телец и Скорпион
Дева, Телец и Скорпион

UAportal підготував гороскоп на вересень картами Таро. Три знаки зодіаку слід готуватися до нових можливостей, які відкриються в житті.

Прогноз стосується Діви, Тельця та Скорпіона. Карти Таро радять максимально використати трансформаційні можливості, які несе вересень.

Діва – Блазень

Перебуваючи на порозі нового початку, Діва уособлює невинність і спонтанність. Цей місяць спонукає вас прийняти незвідане і здійснити стрибок віри. Як і карта "Блазень", ви стоїте на краю шляху і готові дослідити незвідані території.

Довіряйте своїм інстинктам і не бійтеся робити помилки. Зараз саме час звільнитися від кайданів рутини та відкрити для себе захоплюючі можливості.

Телець – Маг

Телець, що символізує майстерність та винахідливість, чудово поєднується з картою "Маг". Цього місяця у ваших силах втілити свої ідеї у реальність. Як Маг спрямовує енергію Всесвіту, так і Телець здатний втілити свої бажання.

Читайте також: Цей знак зодіаку чекає на справжню "бурю": восени доля кине йому виклик

Поєднайте свої таланти з рішучістю і спостерігайте, як у вашому житті твориться чаклунство. Використовуйте свої творчі здібності, щоб перетворити труднощі на сходи на шляху до успіху.

Скорпіон – Верховна жриця

Уособлюючи інтуїцію та таємницю, Скорпіон глибоко резонує з картою "Верховна жриця". Цей місяць закликає вас довіритись своєму внутрішньому голосу і поринути у глибини підсвідомості.

Як і Верховна Жриця, ви пов'язані із прихованими істинами та прозріннями. Усамітніться, щоб знайти ясність і звернутися до своєї інтуїції. Можливо, відкриються таємниці, які допоможуть вам глибше зрозуміти себе та особливості обраного шляху.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи назвали два найзліші знаки зодіаку, які здатні на страшну помсту.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!