ukr
русский

Яку енергетику мають блакитноокі люди: цікаві факти

Владислав Москаленко

Яка енергетика в людей з блакитними очима
Яка енергетика притаманна блакитнооким людям. Джерело: istockphoto.com

Блакитні очі здавна вважаються символом краси в багатьох суспільствах, і це не дивно, враховуючи унікальну енергетику, якою вони володіють. Блакитноокі люди, зокрема, мають особливий шарм, який вирізняє їх з-поміж інших. UAportal поділився фактами про енергетику таких людей.

Розкриття емоцій через очі

Люди часто кажуть: "Очі – це вікно в душу", і ця думка набуває буквального значення для людей з блакитними очима. Світла райдужна оболонка допомагає оточуючим легше сприймати їхні емоційні стани, роблячи їх більш відкритими. 

Належність до стихії

Блакитноокі люди енергетично пов'язані зі стихією повітря. Їх енергія динамічна, потужна, і часом з нею важко впоратися, що призводить до виникнення конфліктних ситуацій. Вони схильні до тимчасових романів і випадкових зв'язків через свою мінливу натуру.

Читайте також: Три лайфхаки, які допоможуть покращити відносини: "5 мов кохання" та техніки спілкування

Привабливість блакитнооких 

Наукове дослідження виявило цікаву закономірність між кольором очей та уподобаннями партнерів. Учасникам опитування, чоловікам і жінкам, показували фотографії осіб протилежної статі і просили вибрати найпривабливішу людину. Результати показали, що блакитноокі чоловіки часто вважають надзвичайно привабливими жінок зі схожим кольором очей.

Схильність до романтики та мрій

Поведінка блакитнооких людей іноді свідчить про холодність або емоційну відстороненість, але насправді втілює почуття глибокого романтизму. Їхній колір очей відображає їхню мрійливу натуру, сформовану під впливом дитячих книжок про чудеса та надзвичайні пригоди. Протягом усього життя вони зберігають пристрасть до уяви, тримаючись за свої чарівні фантазії.

Нагадаємо, ми розповіли про кілька практичних порад, які допоможуть парам зберегти пристрасть у шлюбі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !