ukr
русский

Які речі заборонено тримати на ліжку: буде суцільне нещастя

Марина Грамович

чому деякі речі не можна класти на ліжко за повір'ями
Прикмети, що не рекомендується класти на ліжко. Джерело: www.pexels.com

У предків велике значення надавалося енергетиці спальні. UAportal підготував список речей, які за прикметами ніколи не можна класти на ліжко.

Голки та шпильки

Існує повір'я, що голки та шпильки несуть у собі енергію незгоди. Вважається, що розміщення цих предметів у ліжку провокує постійні конфлікти та суперечки у сім'ї. Щоб підтримувати гармонійну енергетику, взагалі рекомендується уникати зберігання в спальні цих речей.

Посохлі квіти

Штучні чи висушені квіти здавна асоціюються з негативною енергією. Вважається, що їхнє розміщення на ліжку притягує хвороби. Щоб сприяти живій та здоровій атмосфері, бажано негайно позбутися сухоцвітів, а також не заносити їх до спальні.

Читайте також: Терміново позбавтеся цього: які 5 речей у вашому будинку можуть бути магічним підкладом

Дзеркало

За повір'ям предків, дзеркала служили зв'язком між світом живих та світом мертвих. Тому їх не розміщували у спальні, оскільки вони могли бути пов'язані з поганим самопочуттям та тяжкими хворобами. Вірили, що якщо поставити люстерко на ліжко, це негативно вплине на особисте щастя.

Лікарські засоби

Люди часто тримають ліки поруч із собою на ліжку, коли хворіють. Проте народні вірування не рекомендують це робити, оскільки медикаменти підсвідомо асоціюються із хворобою. Якщо покласти їх на ліжко, це може залучити енергію хвороби.

Раніше ми розповідали, які 5 речей притягують сварки до будинку.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !