ukr
русский

Як вивести запах поту з одягу без прання: дієві лайфхаки

Владислав Москаленко

Як вивести запах поту з одягу без прання: дієві лайфхаки
Як позбутися запаху поту на одязі. Джерело: UAportal

UAportal пропонує вашій увазі незвичайні та практичні методи боротьби із запахом поту без прання одягу. Ці поради зручні у використанні і допоможуть освіжити ваш одяг з мінімальними витратами часу та зусиль.

Спрей з лимонним соком

Один з ефективних способів позбутися запаху поту на одязі без прання – це використання спрею з лимонним соком. Він діє як природний дезодорант, який може допомогти усунути неприємні запахи.

Змішайте рівні частини лимонного соку і води в пульверизаторі та нанесіть суміш на спітнілий одяг. Дайте одягу висохнути на повітрі, і ви помітите значне зменшення або повне усунення запаху поту.

Читайте також: Три прості засоби, які врятують навіть найбрудніші білі шкарпетки

Використання харчової соди

Ще один лайфхак для боротьби із запахом поту на одязі – використання харчової соди. Насипте велику кількість соди на ділянки одягу з плямами поту. 

Природні дезодоруючі властивості соди допоможуть поглинути запах поту. Акуратно втирайте соду в тканину, залиште на кілька годин або на ніч, а потім струсіть надлишки. Ваш одяг позбудеться запаху поту без прання.

Горілчаний спрей

Вірите чи ні, але горілка також може бути ефективним засобом для усунення запаху поту з одягу. Наповніть невелику пляшку з пульверизатором горілкою без запаху і розпиліть її на одяг, який має стійкий запах поту.

Горілка діє як дезінфікуючий засіб і нейтралізатор запаху, націлений на бактерії, відповідальні за неприємний запах, і знищує їх. Дайте одягу висохнути на повітрі, і ви будете приємно здивовані значним зменшенням запаху поту.

Раніше ми писали про режим пральної машинки, який краще не використовувати, щоб речі не залишалися брудними після прання, а також що робити після прання, щоб у пральній машині не з'явилися цвіль і поганий запах.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!