ukr
русский

Як вивести котячий запах із квартири: Дієві способи

Владислав Москаленко

Як вивести котячий запах із квартири: Дієві способи
Методи видалення котячого запаху. Джерело: freepik.com

Видалити стійкий котячий запах з квартири можна за допомогою простих, але ефективних методів. UAportal з'ясував, як забезпечити свіжість і відсутність неприємних запахів у житловому приміщенні.

Оцет і харчова сода

Для усунення котячого запаху у квартирі ефективним методом є використання комбінації оцту і харчової соди. Соду слід рівномірно посипати на уражену ділянку, а потім збризнути її білим оцтом. Залишіть на кілька годин, а потім приберіть все пилососом, щоб нейтралізувати запах і залишити місце пахнути свіжістю та чистотою.

Чищення килимів і меблів

Ще одна цінна рекомендація, як позбутися котячого запаху у квартирі – це глибоке чищення килимів і меблів. За допомогою пароочисника або професійної клінінгової служби можна ефективно видалити старі запахи й плями.

Читайте також: Чому не можна спати з котом у ліжку: 5 причин виселити пухнастика

Очищення повітря

Можна інвестувати в очищувач повітря, спеціально розроблений для усунення небажаних запахів, оскільки це може значно покращити якість повітря у квартирі. Постійна робота очищувача може допомогти усунути неприємні аромати та покращити загальну свіжість простору.

Спреї для усунення запаху

Використання комерційних спреїв для усунення неприємного запаху або освіжувачів повітря, може запропонувати швидке рішення. Однак важливо переконатися, що ці засоби безпечні для домашніх улюбленців, враховуючи, що коти можуть бути чутливими до певних ароматів і хімічних речовин.

Раніше експерти відповіли, чому коти полюбляють сидіти в коробках. Ця поведінка пояснюється дуже просто.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!