ukr
русский

Як обрати талісман для знаку зодіаку, щоб приніс удачу

Марина Грамович

Як обрати талісман для знаку зодіаку, щоб приніс удачу
Який твій талісман?. Джерело: Uaportal

З давніх часів багато людей вірили у силу талісманів та амулетів, які, на їхню думку, можуть принести удачу. За словами астрологів, знак зодіаку кожної людини може вказати, який амулет їй підходить більше.

Це й не дивно, адже і на сьогодні деякі люди вірять, що вони приносять не тільки щастя, але й можуть захистити нас від зла. Як йдеться у матеріалі видання eska, езотерика має надзвичайну силу, здатну позитивно впливати на наше життя.

Читайте також: Як обрати десерт за знаком зодіаку

Овен

Овнам варто пам’ятати, що порцеляновий слон обов'язково повинен бути на вашій полиці у вашій кімнаті. Розташуйте його так, щоб стовбур був до вікна - це ще більше приверне удачу.

Телець

Тут і думати нема чого, адже щасливий талісман Тельця, безсумнівно, чотирилисник.

Близнюки

Символом щастя для людей, народжених під знаком Близнюків, є червоний колір. Завжди майте при собі щось червоне, і нещастя обійде вас стороною.

Рак

Якщо Рак бажає привернути до себе вдачу, то має пам’ятати про те, що символом щастя для нього є пророче око. Популярний турецький талісман не тільки захистить вас від нещасть, але і віддасть від вас фальшивих людей.

Лев

Для Левів жолуді є найкращим талісманом. Адже якщо дуб поруч, завжди буде заряджати вас енергією, а його сила допоможе досягти поставлених цілей.

Діва

Для цього знаку зодіаку символом щастя є метелик. Неважливо, чи буде це статуетка, малюнок або клаптик тканини на вашому одязі - різнокольоровий метелик принесе вам багато щастя в любові.

Терези

Для Терезів підійдуть прикраси з гірським кришталем. Адже вони повинні не тільки прикрашати вашу шию, але і приносити вам удачу і оберігати від багатьох хвороб.

Скорпіон

У їхньому домі має бути дерево щастя. Тому якщо його ще немає, придбайте його якнайшвидше, і ваше життя дуже зміниться.

Стрілець

Підкова є ідеальним амулетом для людини, знак зодіаку якого Стрілець. Повісьте його у своєму будинку над дверима і насолоджуйтеся успіхом, який незабаром прийде до вас.

Козеріг

Як не дивно, але коли Козеріг йде по вулиці, він має дивитись уважно, адже його символ щастя – монета. Пам’ятайте, що Козеріг завжди мати принаймні один у своєму гаманці.

Водолій

Для Водоліїв аметист, це найбільш привабливий амулет, адже він є одним з найпопулярніших мінералів, які використовуються в ювелірних виробах. Обов'язково купуйте і тримайте при собі, і ви побачите, що ваше життя зміниться на краще.

Риба

З давніх-давен Рибам радили носити коропову луску в спеціальному невеликому мішечку десь у гаманці цілий рік. Для людей зі знаком зодіаку Риби це ідеальний амулет.

Як повідомляв UAportal, раніше астрологи розповіли про три знаки зодіаку, які швидко набирають вагу.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Telegram-канал!