ukr
русский

Як обрати ідеальний подарунок: 3 корисні лайфхаки

Владислав Москаленко

Як обрати ідеальний подарунок: 3 корисні лайфхаки
Лайфхаки для вибору ідеального подарунка. Джерело: Pexels

Шукаєте унікальні ідеї подарунків, щоб зробити кожну подію особливою? UAportal розповів про лайфхаки, які допоможуть вам у цьому.

Персоналізовані подарунки

Розглядаючи подарунок, рекомендується додати особистий штрих, щоб зробити його більш особливим. Обирайте індивідуальні подарунки, такі як ювелірні вироби на замовлення, гравіювання або аксесуари з монограмою. 

Читайте також: Продумані та незабутні: як вибрати вдалий подарунок

Враження

Ще один чудовий підхід до вибору подарунка – це враження, а не матеріальний об'єкт. Подумайте про те, щоб подарувати кулінарний майстер-клас, квитки на концерт або день у спа-салоні, щоб забезпечити одержувачу незабутні та приємні враження. Це не лише підвищить цінність подарунка, але й створить тривалі спогади, які людина зможе зберігати в пам'яті.

Подарунки ручної роботи

Подарунок ручної роботи або зроблений власноруч може мати велике значення, щоб продемонструвати вдумливість і творчий підхід. Це можуть бути в'язані шарфи, саморобні свічки або витвори мистецтва ручної роботи, що демонструють вашу відданість і зусилля. Подарунки, зроблені своїми руками, можна персоналізувати відповідно до вподобань одержувача, що робить їх по-справжньому унікальними та значущими.

Нагадаємо, подарунки можуть нести у собі не лише радість, а й негативну енергію. Деякі абсолютно безневинні предмети можуть відібрати в людини красу, здоров'я та матеріальні блага. UAportal розповів, які 5 речей краще викреслити зі списку подарунків.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал !