ukr
русский

Як завжди підтримувати чистоту та порядок у передпокої: 3 корисних лайфхаки

Владислав Москаленко

Як завжди підтримувати чистоту та порядок у передпокої: 3 корисних лайфхаки
Лайфхаки, які допоможуть підтримувати чистоту та порядок у передпокої. Джерело: Pexels

Підтримання чистоти в передпокої має важливе значення. UAportal розповів про лайфхаки, які допоможуть вам полегшити цей процес.

Використовуйте настінні гачки

Один з ефективних лайфхаків для підтримання порядку в передпокої – це використання настінних гачків, щоб повісити часто використовувані речі, такі як ключі, капелюхи та сумки. Використовуючи їх, ви отримуєте спеціально відведене місце, що запобігає безладу в передпокої. Крім того, настінні гачки можуть допомогти звільнити простір на підлозі або столі, сприяючи чистоті та впорядкованості.

Читайте також: Як прибрати пил, щоб він ще довго не осідав на меблях

Зберігання взуття

Ще один чудовий лайфхак для підтримання порядку в передпокої – це впровадження рішень для зберігання взуття, таких як взуттєві стійки, полиці або кошики. Це запобігає розкиданню взуття по підлозі в передпокої, забезпечуючи йому спеціально відведене місце.

Місце для дрібних предметів

Створення спеціального місця для дрібних предметів в передпокої може суттєво сприяти його охайності. Цю зону можна обладнати невеликим столиком, мискою або лотком для зберігання пошти, ключів та інших дрібниць. Виділивши спеціальне місце, куди можна "кинути" ці речі, щойно ви зайдете у двері, ви не дасте їм накопичуватися і створювати безлад.

Нагадаємо, ми писали про ще один цікавий китайський лайфхак, який допоможе легко позбутись пилу в квартирі.

Бажаєте отримувати найактуальніші новини про війну та події в Україні – підписуйтесь на наш Телеграм-канал!